Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

FW: Η συμπεθερα, το"μαγαζακι" και το επικερδες deal...

ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Περί νόμιμου και ηθικού. Στην οδό Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη δεκάδες καταστήματα κλείνουν λόγω της κρίσης και παραμένουν ανοίκιαστα. Ένα από αυτά ανήκει στην πεθερά του Αντρίκου Παπανδρέου, αδερφού του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου.
Από εδώ αρχίζουν οι «συμπτώσεις».

Σύμπτωση πρώτη: Το κατάστημα της συμπεθέρας του Γιώργου Παπανδρέου νοικιάστηκε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, του οποίου το Δ.Σ. είναι διορισμένο από την κυβέρνηση.

Σύμπτωση δεύτερη: Η συμφωνία του ΤΤ με τη συμπεθέρα του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ιδιαίτερα επωφελής για...

τη δεύτερη καθώς το ενοίκιο που πληρώνει το ΤΤ ανέρχεται στο ποσό των 7.000 € το μήνα, ενώ κάποιος «αφελής» ιδιοκτήτης μεγαλύτερου καταστήματος που βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα της συμπεθέρας, το νοικιάζει μόνο για το ποσό των 2.800 € το μήνα.

Σύμπτωση τρίτη: Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που νοίκιασε το κατάστημα της συμπεθέρας έχει ήδη υποκατάστημα σε απόσταση ακριβώς 200 μέτρων.
Φυσικά όλα έγιναν νόμιμα, ηθικά και εντελώς συμπτωματικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κάνει σημαία του την ηθική, ο Αντρίκος Παπανδρέου πλασάρεται ως η προσωποποίηση της ηθικής και γενικώς όλα είναι ηθικά πλασμένα.

Την αποκάλυψη για την υπόθεση έχει κάνει εδώ και μια εβδομάδα το blog της Θεσσαλονίκης Thessbomb, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να σχολιάσει. Είναι προφανές ότι αφού όλα έγιναν νόμιμα, θεωρούνται και ηθικά.

Κι άντε ύστερα απ' όλα αυτά να πείσεις κάποιους ότι υπάρχει κρίση στην αγορά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: